Werkgeluk

Bij van der Heide investeren we in werkgeluk. Het gaat dan niet alleen over persoonlijke ontwikkeling, coaching of opleidingen. Werkgeluk gaat ook over goed in je vel zitten. Over trots zijn op je werk én van der Heide. Daarom investeren we volop in jouw werkgeluk....Want onze medewerkers zijn onze ambassadeurs!

Hoe doen we dat...

Naast ruimte voor lezingen, workshops, festivals en congressen, bieden we jou allerlei zaken en mogelijkheden om jouw werkgeluk te vergroten. Dit kan het fietsplan zijn, een schaats- en/of hardloopclinic, fruit en soep of van der Heide sportkleding voor al je wandel-, fiets- en hardloopactiviteiten. Denk dan bijvoorbeeld aan inspirerende en/of sportieve events waaraan je samen met je relaties deel kunt nemen. Altijd vanuit de gedachte dat het meerwaarde heeft voor jou en de klant én dat het ons als bedrijf ook kansen biedt. Een aantal van onze ambassadeurs:

DSC06723

'Ik leer nog elke dag bij'

Luuk van der Weg: begon eind jaren zeventig als monteur bliksembeveiliging. Tegenwoordig werkt hij als inspecteur kathodische bescherming en reist door heel Nederland in zijn 4x4.
IMG_2319

'Lol hebben in je werk is het belangrijkste'

Appie Stoker: kwam in 1998 bij ons in dienst al telefoniste/ receptioniste en heeft in de loop der jaren veel afdelingen administratief bijgestaan. Vanaf 25 oktober 2018 geniet ze, samen met haar Aize, van een welverdiend pensioen.
Dirk

'Niet alleen de jeugd heeft de toekomst'

Dirk Haarman: maakte zes jaar geleden de switch van vrachtwagenchauffeur naar inspecteur kathodische bescherming en wil zijn meerwaarde de komende jaren inzetten voor onze klanten.

Irene Hoen

'Je blijft jezelf uitvinden'

Irene Hoen: is medewerker van het eerste uur bij ons examenbureau ITV en heeft zich nog geen dag verveeld bij onze organisatie.
Bij van der Heide geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris. Maar we belonen niet alleen in geld. Bij van der Heide krijg je ook de ruimte om jezelf te ontwikkelen. We denken in mogelijkheden, scheppen voorwaarden om creatieve ideeën een kans te geven en versterken elkaar door elkaars kracht te gebruiken. We investeren daarom graag in onze mensen: hun persoonlijke groei draagt bij aan het succes van onze organisatie.

Diensten

Adviseren

Beveiligen

Beschermen

Inspecteren

Opleiden

Vei-lig-heid; de –woord(vrouwelijk), 1) het veilig-zijn, 2) in veiligheid brengen, 3) toestand waarin iemand of iets vrij is van gevaar of schade, 4) geborgenheid, 5) zekerheid.

Voor ons gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. Dat vereist discipline en toewijding. Daarin nemen wij een leidende rol en adviseren en begeleiden overheden en bedrijven bij risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.
Een veilig gevoel!